Wij zijn nu een Amazon Ads Verified Partner

Wij hebben een belangrijke stap gezet met onze recente erkenning als Amazon Ads Verified Partner. Deze onderscheiding wordt verleend aan bedrijven die deskundigheid hebben aangetoond in het uitvoeren van succesvolle Amazon Sponsored Ads-campagnes voor hun klanten. Wij werken al jaren met Amazon Ads en bieden een scala aan diensten, zoals advies en automatisering van rapportages, om merken te helpen zich te concentreren op het groeien van hun business en het aantrekken van nieuwe klanten.

Gijs van Male, oprichter van Brand New Digital, is enthousiast over de nieuwe status als Amazon Ads Verified Partner en stelde dat het verder aanmoedigt om nog meer geoptimaliseerde campagnes te leveren aan klanten. “Als toonaangevend Amazon Marketplace Agency werken we met bedrijven van alle omvang in verschillende branches, waarbij we een complete suite aan ad-producten en Amazon Marketing Services aanbieden om hun advertentiestrategieën te maximaliseren. Ons team blijft merken helpen om hun campagnes te optimaliseren en hen naar het volgende niveau van advertising te brengen.”

BEWEZEN TRACK RECORD

Brand New Digital heeft een bewezen track record van het leveren van uitzonderlijke resultaten voor hun klanten, met het gebruik van geavanceerde optimalisatie-tools en expertise in het creëren van hoog renderende Amazon Sponsored Ads. De gerichte campagnestructuur en het efficiënte rapportagesysteem van het bedrijf zorgen voor verbeterde biedingen, lagere ACoS en gedetailleerde analytics, wat leidt tot hogere conversie ratio’s en een groeiende omzet.

AMAZON MARKETING SERVICES

Of het nu gaat om klassieke PPC-modellen of het optimaal benutten van Amazon DSP, Brand New Digital implementeert de meest effectieve en innovatieve advertentiestrategieën die het merk ten goede komen. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder seller consult, accountmanagement, advertentieoptimalisatie, content creatie, A+ Content en design en optimalisatie van de store en listings.

Neem contact op met Brand New Digital om te ontdekken hoe ze uw Amazon business kunnen optimaliseren en u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Meer Brand News

Bol listing
Bol listing uitbesteden
Ben jij een gedreven ondernemer met ambitieuze groeiplannen? Dan is Bol een platform dat je niet mag...
Lees verder
Zakelijk verkopen Bol
Zakelijk verkopen Bol
Ben je een ondernemer met zakelijke producten die je wilt verkopen aan een groot publiek? Dan is zakelijk...
Lees verder
Selling on Bol
Waarom merken op Bol moeten verkopen
In het huidige zeer competitieve e-commerce landschap kan het uitbreiden van je bedrijf naar nieuwe markten...
Lees verder

Ontdek jouw potentieel op marketplaces.

Vraag een gratis productscan aan voor jouw merk. Tijdens een kennismaking van 30 minuten laten wij je zien wat de potentie van marketplaces zoals Bol of Amazon kan zijn voor jouw merk. 

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis productscan aan.