We zijn geselecteerd als ambassadeur van Bol.com!

Na een uitgebreide selectieprocedure zijn wij geselecteerd als Ambassadeur van Bol.com. Als een van de gecertificeerde agencies ondersteunen wij verkopers bij het optimaliseren van alle activiteiten op deze marketplace. Van advertentiebeheer, het maken van productpagina’s of het opzetten van een high performing promotiestrategie. Jouw merk laten groeien op Bol.com is ons doel!

Bol.com heeft een partnerprogramma ontwikkeld voor digitale bureaus om hun verkopers te helpen succesvol te zijn op de online marketplace. Ze zijn overtuigd van de toegevoegde waarde die bureaus kunnen bieden op het gebied van adverteren en het delen van data & inzichten. Verkopers kunnen profiteren van een onafhankelijke adviespartner met cross-channel inzichten die hen helpen hun prestaties te verbeteren en hun bedrijf en merk te laten groeien.

Via het Digital Agency-programma faciliteren zij de samenwerking tussen marketplace agencies, verkopers en bol.com. Ze bieden hun verkopers inzicht in de belangrijkste voordelen en USP’s van de bureaus in het programma, waardoor verkopers het juiste bureau kunnen vinden dat het beste bij hun behoeften past.

Het Digital Agency-programma omvat verschillende categorieën: goud, zilver, brons en ambassadeur, elk met hun eigen specifieke eisen en voordelen. Elk label heeft zijn eigen voordelen en is gebaseerd op deze vereisten: de kwaliteit van de RFI-inzending en -service, het aantal bol.com-verkopers, advertentie-uitgaven, het potentieel van het bureau en bewezen ervaring van het bureau.

Na een uitgebreide selectieprocedure zijn wij geselecteerd als Ambassadeur van Bol.com.

Als een van de gecertificeerde agencies ondersteunen wij verkopers bij het optimaliseren van alle activiteiten op deze marketplace. Van advertentiebeheer, het maken van productpagina’s of het opzetten van een high performing promotiestrategie. Jouw merk laten groeien op Bol.com is ons doel!

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het laten groeien van je merk? Of wil je jouw merk gaan verkopen in de Benelux via de 🥇 Marketplace? Neem contact met ons op.

Met grote dank aan onze klanten, partners en iedereen die met ons samenwerkt.

En in het bijzonder Mark Wernsen en Myrthe van Kesteren van Bol.com voor jullie vertrouwen en steun. Laten we er samen een mooi en succesvol jaar van maken! 🚀

Meer Brand News

Bol listing
Bol listing uitbesteden
Ben jij een gedreven ondernemer met ambitieuze groeiplannen? Dan is Bol een platform dat je niet mag...
Lees verder
Zakelijk verkopen Bol
Zakelijk verkopen Bol
Ben je een ondernemer met zakelijke producten die je wilt verkopen aan een groot publiek? Dan is zakelijk...
Lees verder
Selling on Bol
Waarom merken op Bol moeten verkopen
In het huidige zeer competitieve e-commerce landschap kan het uitbreiden van je bedrijf naar nieuwe markten...
Lees verder

Ontdek jouw potentieel op marketplaces.

Vraag een gratis productscan aan voor jouw merk. Tijdens een kennismaking van 30 minuten laten wij je zien wat de potentie van marketplaces zoals Bol of Amazon kan zijn voor jouw merk. 

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis productscan aan.