Channable

Channable is een platform voor feed management en PPC (Pay-Per-Click) automatisering. Het stelt je in staat om productfeeds te beheren, optimaliseren en distribueren naar verschillende online verkoopkanalen, zoals marktplaatsen, vergelijkingssites en advertentieplatforms.

Met Channable kun je:

  1. Productfeeds beheren: Je kunt productinformatie importeren vanuit verschillende bronnen, zoals webshops, databases of CSV-bestanden. Deze kun je vervolgens optimaliseren en aanpassen voordat ze worden gedistribueerd naar verschillende verkoopkanalen.
  2. Kanaaloptimalisatie: Je kunt productinformatie aanpassen aan de vereisten van verschillende verkoopkanalen, zoals Google Shopping, Amazon, eBay, Bol, enzovoort.
  3. Automatisering: Channable biedt tools voor het automatiseren van PPC-campagnes, waardoor jij als marketeer meer tijd kunt besparen en efficiënter kunnen adverteren op verschillende platforms.
  4. Performance monitoring: Het platform biedt ook mogelijkheden voor het bijhouden en analyseren van de prestaties van producten en advertenties op verschillende kanalen, waardoor je eenvoudig inzicht krijgt in wat wel en niet werkt.

Meer Brand News

channelengine_main
ChannelEngine
ChannelEngine is een platform dat jou als e-commerce verkoper helpt om je producten te distribueren en...
Lees verder
bol-partner
Bol partner
Als Bol partner ben je onderdeel van het uitgebreide e-commerce ecosysteem van Bol, een van de grootste...
Lees verder
perfecte-bol-listing
De perfecte listing op Bol
Als verkoper op Bol is het creëren van een aantrekkelijke productvermelding essentieel om op te vallen...
Lees verder

Ontdek jouw potentieel op marketplaces.

Vraag nu een gratis productscan aan voor jouw merk. Een van onze getrainde marketplace specialisten neemt contact met je op om tijdens een kennismaking van 30 minuten te laten zien wat de potentie voor jouw merk op Bol of Amazon kan zijn.

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis productscan aan.