Nieuwe klant: Rovary, #1 CO2 meter in de Benelux

Rovary, het #1 merk van CO2-meters in de Benelux, heeft zich aangesloten bij Brand New Digital om hun producten te lanceren op Amazon US. Deze samenwerking stelt Rovary in staat om hun klantenbestand uit te breiden en nieuwe markten te bereiken, terwijl ze gebruik maken van de expertise van Brand New Digital op het gebied van e-commerce.

CO2-meters worden steeds populairder in huizen, scholen en werkplekken, omdat mensen zich meer bewust worden van het belang van de luchtkwaliteit binnenshuis. Rovary heeft zich gevestigd als de toonaangevende leverancier van CO2-meters in de Benelux-regio, met een assortiment hoogwaardige producten die zijn ontworpen om CO2-niveaus nauwkeurig te meten en mensen te helpen gezondere binnenomgevingen te creëren.

AMAZON USA

Het lanceren op Amazon US is een belangrijke stap voor Rovary, omdat het hen toegang geeft tot de enorme Amerikaanse markt. Met meer dan 2 miljard bezoeken aan Amazon per maand is Amazon US de grootste online marktplaats ter wereld en biedt ongeëvenaarde reikwijdte en zichtbaarheid voor merken die hun producten online willen verkopen.

Door samen te werken met Brand New Digital kan Rovary profiteren van hun uitgebreide ervaring in e-commerce en Amazon-verkoop. Brand New Digital zal Rovary helpen bij het navigeren door de complexiteit van het verkopen op Amazon US, inclusief productvermeldingen, prijsstelling, adverteren en klantenservice. Dit stelt Rovary in staat zich te concentreren op waar ze goed in zijn – het creëren van hoogwaardige CO2-meters waar klanten van houden.

ADVERTISING STRATEGY

Een van de belangrijkste voordelen van verkopen op Amazon is de mogelijkheid om hun krachtige advertentieplatform te gebruiken om specifieke doelgroepen te targeten. Brand New Digital zal Rovary helpen effectieve advertentiecampagnes te creëren die de verkoop stimuleren en de merkbekendheid vergroten. Dit is essentieel in een competitieve markt, waar veel andere leveranciers van CO2-meters strijden om de aandacht van klanten.

REGELS & VOORSCHRIFTEN

Een ander voordeel van samenwerken met Brand New Digital is hun kennis van de nieuwste Amazon-regels en -voorschriften. Amazon heeft strenge eisen voor productvermeldingen en klantenservice, en het niet naleven daarvan kan leiden tot boetes of opschorting van het verkopersaccount. Door samen te werken met een betrouwbare partner zoals Brand New Digital kan Rovary er zeker van zijn dat ze aan alle noodzakelijke vereisten voldoen en een uitstekende klantervaring bieden.

Al met al is het samenwerken met Brand New Digital om te lanceren op Amazon US een slimme zet voor Rovary. Het stelt hen in staat om hun bereik te vergroten, de verkoop te verhogen en hun merk te laten groeien op een van ’s werelds grootste en meest lucratieve markten. Met de ondersteuning van de expertise van Brand New Digital is Rovary goed gepositioneerd om succesvol te zijn op Amazon en zich te vestigen als de nummer 1 leverancier van CO2-meters in de VS.

Boek nu een gratis introductiegesprek met een van onze getrainde marketplace specialisten om meer te weten te komen over de mogelijkheden om te starten met verkopen op Amazon US.

Meer Brand News

Bol listing
Bol listing uitbesteden
Ben jij een gedreven ondernemer met ambitieuze groeiplannen? Dan is Bol een platform dat je niet mag...
Lees verder
Zakelijk verkopen Bol
Zakelijk verkopen Bol
Ben je een ondernemer met zakelijke producten die je wilt verkopen aan een groot publiek? Dan is zakelijk...
Lees verder
Selling on Bol
Waarom merken op Bol moeten verkopen
In het huidige zeer competitieve e-commerce landschap kan het uitbreiden van je bedrijf naar nieuwe markten...
Lees verder

Ontdek jouw potentieel op marketplaces.

Vraag een gratis productscan aan voor jouw merk. Tijdens een kennismaking van 30 minuten laten wij je zien wat de potentie van marketplaces zoals Bol of Amazon kan zijn voor jouw merk. 

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis productscan aan.