Zakelijk verkopen Bol

Ben je een ondernemer met zakelijke producten die je wilt verkopen aan een groot publiek? Dan is zakelijk verkopen via Bol een interessante optie. Bol is één van de grootste online winkelplatforms in Nederland en België, met miljoenen maandelijkse bezoekers. Door je producten aan te bieden op Bol, vergroot je je bereik en zichtbaarheid aanzienlijk, wat kan leiden tot meer potentiële klanten. In dit artikel bespreken we de voordelen van zakelijk verkopen via Bol en hoe je kunt starten. We geven ook tips voor het behalen van succes op Bol. Ben je klaar om je onderneming te laten groeien en schalen? Lees dan verder om meer te weten te komen over zakelijk verkopen via Bol.

Starten met zakelijk verkopen via Bol

Wil je jouw zakelijke producten succesvol verkopen via Bol? Dit platform biedt een unieke kans om jouw assortiment aan te bieden aan een enorm publiek van potentiële klanten. Het beperken van je verkoopactiviteiten tot alleen je eigen website kan de groeikansen belemmeren, omdat het moeilijk is om maandelijks miljoenen bezoekers naar je site te trekken. Als je op zoek bent naar een manier om je onderneming te laten groeien en schalen, is zakelijk verkopen via Bol zeker het overwegen waard.

Zakelijk verkopen Bol

Waarom zakelijk verkopen via Bol?

Er zijn verschillende redenen waarom je als ondernemer zou willen overwegen om je producten aan te bieden op het platform van Bol:

 • Groot bereik:
  Bol is één van de grootste online winkelplatforms in Nederland en België, met miljoenen maandelijkse bezoekers. Door hier je producten aan te bieden, vergroot je je zichtbaarheid en bereik aanzienlijk, wat kan leiden tot meer potentiële klanten. Als ondernemer is zakelijk verkopen via Bol daarom een goede keuze!

 • Betrouwbare reputatie:
  Bol heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en gerenommeerd e-commerceplatform. Het feit dat jouw producten beschikbaar zijn op Bol kan het vertrouwen van consumenten in jouw merk vergroten.

 • Logistieke ondersteuning:
  Bol biedt logistieke diensten, zoals ‘Logistiek via Bol’, waarmee je de logistiek en verzending van je producten kunt uitbesteden. Dit kan de operationele lasten verlichten en efficiëntie verbeteren. Zo blijft er voor jou als ondernemer meer tijd over om te doen waar je goed in bent.

 • Marketingmogelijkheden:
  Bol.com biedt diverse marketingtools en advertentiemogelijkheden waarmee je je producten kunt promoten en onder de aandacht van potentiële kopers kunt brengen.

 • Klantenservice: Bol biedt klantenservice aan klanten, wat betekent dat zij eventuele vragen, problemen of retourzendingen afhandelen. Dit kan de klanttevredenheid verhogen en je ontlasten van klantgerelateerde taken.

 • Toegang tot data en inzichten: Bol biedt toegang tot gegevens en inzichten over de prestaties van je producten op het platform, wat je kan helpen bij het optimaliseren van je aanbod en marketingstrategie.

 • Cross-selling:
  Door je producten op Bol aan te bieden, vergroot je de kans op cross-selling, waarbij klanten jouw producten ontdekken terwijl ze op zoek zijn naar andere producten op het platform.

Hoe start je met  zakelijk verkopen via Bol?

Je weet nu dat het erg interessant kan zijn om zakelijk te verkopen via Bol. Maar hoe ga je nu verder? Het aanmelden als zakelijke verkoper op Bol is een eenvoudige en kosteloze procedure. Wanneer je aangemeld bent en het zakelijke account goedgekeurd is, kun je aan de slag met het toevoegen van het productaanbod. Dit kan middels een spreadsheet of via een API-koppeling.

Maar dat is slechts het begin. Om het volledige potentieel van je zakelijke Bol-account te benutten, is expertise vereist op diverse gebieden, waaronder concurrentieanalyse, zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren, productvermeldingen, doordachte content, klantenservice, logistiek en strategie. Wij staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij al deze facetten.

Hulp nodig met zakelijk verkopen via Bol?

Of je als ondernemer succes behaald op Bol, hangt van diverse factoren af. Wil je beginnen met zakelijk verkopen via Bol, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Brand New Digital helpt je graag. Of het nu gaat om volledige ondersteuning of alleen wat begeleiding. Wij helpen je onder andere met:

 • Onboarding
 • Product listing management
 • Full Account management
 • Content creatie
 • Advertising optimalisatie
 • Strategie ontwikkeling

Meer Brand News

Bol listing
Bol listing uitbesteden
Ben jij een gedreven ondernemer met ambitieuze groeiplannen? Dan is Bol een platform dat je niet mag...
Lees verder
Zakelijk verkopen Bol
Zakelijk verkopen Bol
Ben je een ondernemer met zakelijke producten die je wilt verkopen aan een groot publiek? Dan is zakelijk...
Lees verder
Selling on Bol
Waarom merken op Bol moeten verkopen
In het huidige zeer competitieve e-commerce landschap kan het uitbreiden van je bedrijf naar nieuwe markten...
Lees verder

Ontdek jouw potentieel op marketplaces.

Vraag een gratis productscan aan voor jouw merk. Tijdens een kennismaking van 30 minuten laten wij je zien wat de potentie van marketplaces zoals Bol of Amazon kan zijn voor jouw merk. 

Nieuwsgierig? Vraag nu een gratis productscan aan.